DataBite: ideja naših saradnika u top 11 najboljih na ovogodišnjoj Berzi preduzetničkih ideja

DataBite: ideja naših saradnika u top 11 najboljih na ovogodišnjoj Berzi preduzetničkih ideja
VijestDatum:

Berza preduzetničkih ideja po četrnaesti put je održana na Univerzitetu Donja Gorica. Ovogodišnja Berza postavila je nove standarde u podršci i promociji inovativnih ideja mladih preduzetnika. Na Berzi preduzetničkih ideja, održanoj 9. maja 2024. godine, uloženo je preko 30.000 eura u najinovativnije ideje mladih preduzetnika. Ovaj iznos predstavlja rekordnu investiciju i jasan pokazatelj povjerenja kompanija i institucija u potencijal mladih preduzetnika.

Berza je okupila preko 20 najvećih crnogorskih kompanija, kao i predstavnike iz drugih zemalja regiona. Ukupno 11 najboljih ideja, od kojih su neke dolazile iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, ali i Italije, privukle su pažnju investitora i potencijalnih partnera svojom originalnošću, inovativnošću i potencijalom za rast i razvoj.

Među top 11 najboljih, našla se i ideja naših saradnika, mr Andree Milačić i mr Amila Orahovca koju su razvili u okviru projekta FoodDecide.

Ovogodišnja Berza preduzetničkih ideja nije samo promovisala inovacije i podstakla investicije, već je i stvorila platformu za razmjenu znanja, iskustava i ideja među mladim preduzetnicima, poslovnim liderima i stručnjacima iz različitih oblasti.

Galerija

Kancelarija

Univerzitet Donja Gorica

Oktoih 1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Pratite nas
© UDG 2020. All rights reserved.
made with by fleka