MontEat aplikacija dostupna na Apple i Play store-u

MontEat aplikacija dostupna na Apple i Play store-u
VijestDatum:

U okviru svoje misije da poveže nauku, privredu i potrošače i kroz neotkrivene ljepote Crne Gore, Centar izvrsnosti (FoodHub) Univerziteta Donja Gorica (UDG), sa ponosom predstavlja MontEat, revolucionarnu aplikaciju koja je dizajnirana da promoviše bogatu gastronomsku ponudu naše zemlje. Ova inovativna aplikacija je sada dostupna za preuzimanje na iOS i Android platformama!

MontEat aplikacija je vaš lični vodič kroz raznovrsnu i autentičnu gastronomsku ponudu Crne Gore. Sa ciljem da promoviše najznačajnija tradicionalna jela i proizvode, MontEat aplikacija nudi detaljne opise jela, odnosno proizvoda, načine pripreme, prosječne nutritivne vrijednosti kao i zanimljive informacije.

Za turiste koji žele da istraže nacionalnu kuhinju, kao i za stanovnike željne otkrivanja novih ukusa, MontEat pruža ne samo informacije o tradicionalnim jelima i proizvodima, već i o gradovima i restoranima gdje se oni mogu probati. Ova aplikacija je ključ za otključavanje tajni crnogorske kuhinje, omogućavajući korisnicima da lako pronađu i uživaju u autentičnim gastronomskim iskustvima. Jedna od ključnih komponenti MontEat aplikacije je i promocija tačaka od interesa - prepoznatih restorana i gradova koji nude ove jedinstvene proizvode.

Ovo nije samo aplikacija; to je putovanje kroz istoriju, kulturu i neodoljive ukuse koji čine Crnu Goru jedinstvenom na gastronomskoj mapi svijeta. Pozivamo vas da preuzmete MontEat aplikaciju i započnete svoje gastronomsko putovanje kroz Crnu Goru!

Aplikacija je razvijena u saradnji sa partnerskom institucijom, kompanijom Fleka.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje na sljedećem LINK-u. 

Kancelarija

Univerzitet Donja Gorica

Oktoih 1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Pratite nas
© UDG 2020. All rights reserved.
made with by fleka