MontEat aplikacija i Vodič za Transfer Tehnologije predstavljeni na Televiziji E

MontEat aplikacija i Vodič za Transfer Tehnologije predstavljeni na Televiziji E
VijestDatum:

Naša saradnica, mr Andrea Milačić, bila je gost na Televiziji E u emisiji "E Uživo", gdje je govorila o MontEat mobilnoj aplikaciji i Vodiču za transfer tehnologije.

MontEat aplikacija: zajednički napor da se prikažu autentičnost i tradicija

Milačić je istakla da je aplikacija MontEat zajednički napor da se prikažu autentičnost i tradicija koje su duboko ukorijenjeni u našem prehrambenom nasleđu, a služeći kao dragocjen resurs za lokalno stanovništvo i posjetioce koji traže autentičan ukus Crne Gore.

Članovi tima već aktivno rade na promovisanju aplikacije kroz medije i društvene mreže, gdje se posebna pažnja posvećuje atraktivnom predstavljanju sadržaja i korisnih funkcionalnosti koje aplikacija nudi. Komunikacija sa ključnim akterima u turizmu, kao što su turističke organizacije, javne institucije, restorani i hoteli, smatra se ključnom za širenje svijesti o aplikaciji.

Takođe ističe da je u planu čitav set promotivnih aktivnostii dodatnih inovacija i unapređenja aplikacije, kako bi bila spremna za turističku sezonu. Osim digitalne promocije, u planu su i promotivne aktivnosti uživo, uključujući distribuciju promotivnih materijala na turističkim lokacijama, naročito u turističkim organizacijama u gradovima širom Crne Gore i učešće na sajmovima i događajima vezanim za turizam i gastronomiju.

Kroz ovakav sveobuhvatan pristup, FoodHub-CoE teži da MontEat aplikacija postane neizostavan vodič za sve one koji žele da upoznaju i istraže bogatstvo crnogorske kuhinje, čime se ne samo promoviše lokalna gastronomija, već i podstiče razvoj turizma i lokalne ekonomije.

Vodič za Transfer Tehnologije: Od ideje do društvenog uticaja

Vodič za transfer tehnologije namijenjen akademskom osoblju, istraživačima i studenatima i drugim zainteresovanim stranama, posebno onih sa "preduzetničkim" ambicijama, da svoje ideje i istraživanja pretvore u komercijalizovane proizvode i usluge koji će koristiti širem društvu.

Vodič je prilagođen da odgovori na specifične izazove s kojima se mladi istraživači suočavaju. Kroz lako razumljiv jezik i moderni dizajn, Vodič podstiče mlade da koriste svoje znanje i inovacije na način koji može imati stvaran uticaj na društvo. Pored toga, nudi konkretne informacije, smjernice, i primjere iz prakse, čime olakšava navigaciju kroz proces transfera tehnologije.

Hvala TV E na pozivu, kao i gostoprimstvu i profesionalizmu kojim su nas dočekali i omogućili nam da podijelimo našu misiju i viziju sa većim brojem ljudi.


Kancelarija

Univerzitet Donja Gorica

Oktoih 1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Pratite nas
© UDG 2020. All rights reserved.
made with by fleka