Naši istraživači na međunarodnoj konferenciji "Global Commodity Chains from a Risk Assessment Perspective”

Naši istraživači na međunarodnoj konferenciji "Global Commodity Chains from a Risk Assessment Perspective”
VijestDatum:

Naš tim je u periodu od 27.05. do 29.05. prisustvovao „Međunarodnoj konferenciji: Globalni lanci hrane iz perspektive procjene rizika” u Berlinu, koju je organizovao Federalni institut za procjenu rizika Njemačke (BfR). Ovaj prestižni događaj okupio je nacionalne i međunarodne stručnjake u oblasti lanaca ishrane i hrane, digitalizacije i zaštite zdravlja potrošača.

Konferencija je pružila odličnu platformu za razmjenu znanja o inovativnim tehnikama i digitalnim rešenjima za procjenu rizika u globalnim lancima hrane. Diskusije su bile usmjerene na integraciju podataka i uvida o opasnostima, izloženosti i tehnologijama kako bi se unaprijedila procjena rizika u lancima ishrane i hrane.

Ponosni smo što možemo da objavimo da su naši istraživači predstavili dva apstrakta tokom poster/softverske sesije, kao deo projektata FoodHub i FoodDecide:

  1. Optimizing the Montenegrin Milk Supply Chain: A Data Visualization Approach (Optimizacija lanca snabdijevanja mlijekom u Crnoj Gori)
  2. HoneyChain: Enhancing Honey Production Monitoring System Pristup vizualizaciji podataka (HoneyChain: Poboljšanje sistema praćenja proizvodnje meda)

Ove prezentacije su istakle posvećenost našeg tima unapređenju metoda procene rizika i poboljšanju bezbednosti u globalnim lancima snabdevanja hranom.

Galerija

Kancelarija

Univerzitet Donja Gorica

Oktoih 1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Pratite nas
© UDG 2020. All rights reserved.
made with by fleka