Poziv na događaj: "Nacionalni angažman u EU misiji za zemljište: Crna Gora ka održivoj budućnosti"

Poziv na događaj: "Nacionalni angažman u EU misiji za zemljište: Crna Gora ka održivoj budućnosti"
VijestDatum:

Koristimo priliku da vas, sa velikim zadovoljstvom, pozovemo na događaj “Nacionalni angažman u EU misiji za zemljište: Crna Gora ka održivoj budućnosti” koji organizuje Centar izvrsnosti (FoodHub) u saradnji sa Institutom Biosens.

Događaj će biti organizovan u srijedu, 05.06.2024. u periodu od 12-15h na Univerzitetu Donja Gorica, sala Vizija.

Ovaj skup ima za cilj da poveća svijest o ovoj misiji EU među ključnim akterima na nacionalnom i regionalnom nivou, pružajući pristup kvalitetnim materijalima i informacijama, i podstičući dijalog o uspostavljanju optimalnih živućih laboratorija čime bi se zadovoljile regionalne potrebe. Takođe, događaj ima za cilj da poveže međuregionalne klustere živućih laboratorija i pripremi učesnike za apliciranje na konkurse Evropske komisije koji se odnose na zdravlje zemljišta. Sesije su dizajnirane da okupe predstavnike različitih sektora i demonstriraju prednosti učešća u aktivnostima Misije EU.

Na događaju će se diskutovati i o specifičnim izazovima sa kojima se Crna Gora suočava, nudeći vam priliku da direktno doprinesete strategijama koje će oblikovati budućnost. Ne propustite priliku da se angažujete, učite od najboljih i pomognete u kreiranju održive budućnosti. Prijavite se i budite dio koraka koji vodi ka zelenijoj i prosperitetnijoj Evropi!

NAPOMENA: LJUBAZNO VAS MOLIMO DA SE ZA PRISUSTVO DOGAĐAJU REGISTRUJETE PUTEM SLJEDEĆEG LINK-a.

Kancelarija

Univerzitet Donja Gorica

Oktoih 1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Pratite nas
© UDG 2020. All rights reserved.
made with by fleka