Predavanje u okviru PICG 2023 - Škola preduzetništva, inovacija i pametne specijalizacije

Predavanje u okviru PICG 2023 - Škola preduzetništva, inovacija i pametne specijalizacije
VijestDatum:

Saradnica na Centru izvrsnosti, mr Andrea Milačić, je u okviru Poslovnog Izazova Crne Gore 2023 - Škola preduzetništva, inovacija i pametne specijalizacije održala predavanje na temu: “Biznis i inovacije u svijetu hrane: Šta nam donosi budućnost?”

Poslovni Izazov Crne Gore – Škola preduzetništva i inovacija za mlade je preduzetničko-istraživački poduhvat, koji organizuje Studentski Biznis Centar UDG-a i na kojem je do sad učestovalo čak preko dvije hiljade srednjoškolaca iz svih srednjih škola i gradova Crne Gore.

Poslovni Izazov Crne Gore okuplja veliki broj predstavnika srednjoškolske populacije, u cilju podsticanja na međusobno umrežavanje, osnaživanje timskog rada, javnog govora i drugih vještina, ali i podrške na puta ka novim inovativno-preduzetničkom poduhvatima.

Ove godine u fokusu Poslovnog Izazova Crne Gore bila je Strategija pametnije specijalizacije, u kojoj su Održiva poljoprivreda i lanac vrijednosti hrane prepoznati kao prioritetne oblasti.

Mr Milačić je predstavila globalne trendove u industriji hrane, te uspješne i inovativne primjere iz prakse, ali i aktivnosti i inovacije na kojima Centar izvrsnosti - FoodHub intenzivno radi.


Kancelarija

Univerzitet Donja Gorica

Oktoih 1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Pratite nas
© UDG 2020. All rights reserved.
made with by fleka