Promjena datuma održavanja "Naprednog kursa o higijenskom inženjeringu i dizajnu"

Promjena datuma održavanja "Naprednog kursa o higijenskom inženjeringu i dizajnu"
VijestDatum:

Uzevši u obzir niz nepredviđenih okolnosti "Napredni kurs o higijenskom inženjeringu i dizajnu"  će se organizovati u četvrtak, 11. maja 2023. godine, u trajanju od 09-16 časova na Univerzitetu Donja Gorica u Amfiteatru A4. 

Rok za prijavu je produžen do 03. maja, 2023. godine. Registracija se vrši putem sljedećeg LINK-a

Cilj kursa je pružanje znanja i uvida u higijenski dizajn opreme i svih aspekata higijenskog inženjerstva posebno za prehrambenu, ali i kozmetičku, farmaceutsku, biotehnološku i hemijsku industriju.

Kurs nudi balansiran i modularni sistem predavanja i praktičnih sekcija kao što su: pravna regulativa, opasnosti u higijenskoj proizvodnji, kriterijumi higijenskog dizajna, konstrukcioni materijali, zavarivanje nerđajućeg čelika, statički zaptivači i spojnice, ventili, pumpe i homogenizatori, čišćenje i dezinfekcija, položaj, izgled i dizajn fabrike, kriterijumi higijenskog dizajna opreme, metode ispitivanja i sertifikacije opreme.

Na kraju kursa, svim polaznicima će biti dodijeljen sertifikat o uspješno završenom kursu. Organizacija događaja u potpunosti je finansirana od strane Centra izvrsnosti (FoodHub) Univerziteta Donja Gorica, zbog čega je kurs besplatan za sve učesnike.  

Kancelarija

Univerzitet Donja Gorica

Oktoih 1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Pratite nas
© UDG 2020. All rights reserved.
made with by fleka