Sastanak konzorcijuma projekta NATI00NS

Sastanak konzorcijuma projekta NATI00NS
VijestDatum:

Konzorcijumski sastanak EU projekta NATI00NS održan je u petak 7. jula od 9.30 - 12.00 časova, a tim FoodHub-a je prisustvovao kao koorganizator nacionalnog događaja u Crnoj Gori.

Ideja sastanka bila je da se predstave koorganizatori nacionalnih događaja, te sumiraju iskustva i razmijene utisci u cilju unapređenja predstojećih događaja.

Centar izvrsnosti (FoodHub) je koorganizator nacionalnog događaja koji se, pored Crne Gore, realizuju u 43 zemlje Evrope, a za cilj imaju podizanje svijesti i informisanje nacionalnih i regionalnih aktera o projektnim pozivima misije za zemljište, tematikom zemljišta i konceptu LL. Ove aktivnosti će pomoći svim zainteresovanim akterima da se priključe aktivnostima i apliciraju za projekte misije za zemljište. NATI00NS će doprijeti i pripremiti regionalne i nacionalne zainteresovane strane koji se smatraju potencijalnim akterima da se prijave i implementiraju LL za zdravlje zemljišta. Prvi nacionalni događaj u Crnoj Gori održan je 25. aprila na Univerzitetu Donja Gorica, sa preko 30 učesnika.

Kancelarija

Univerzitet Donja Gorica

Oktoih 1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Pratite nas
© UDG 2020. All rights reserved.
made with by fleka