U toku prijava za "Napredni kurs o higijenskom inženjeringu i dizajnu"

U toku prijava za  "Napredni kurs o higijenskom inženjeringu i dizajnu"
VijestDatum:

Univerzitet Donja Gorica, odnosno Centar izvrsnosti za digitalizaciju procjene rizika u oblasti bezbjednosti hrane i preciznu sertifikaciju autentičnosti prehrambenih proizvoda (FoodHub) i Evropsko udruženje za higijenski inženjering i dizajn (EHEDG) sa predavačima prof. dr Miomirom Nikšićem i prof. dr Aleksandrom Martinović, organizuju kurs pod nazivom "Napredni kursu o higijenskom inženjeringu i dizajnu". 


Cilj kursa je pružanje znanja i uvida u higijenski dizajn opreme i svih aspekata higijenskog inženjerstva posebno za prehrambenu, ali i kozmetičku, farmaceutsku, biotehnološku i hemijsku industriju.

Kurs nudi balansiran i modularni sistem predavanja i praktičnih sekcija kao što su: pravna regulativa, opasnosti u higijenskoj proizvodnji, kriterijumi higijenskog dizajna, konstrukcioni materijali, zavarivanje nerđajućeg čelika, statički zaptivači i spojnice, ventili, pumpe i homogenizatori, čišćenje i dezinfekcija, položaj, izgled i dizajn fabrike, kriterijumi higijenskog dizajna opreme, metode ispitivanja i sertifikacije opreme.

Kurs će se organizovati u četvrtak, 20. april 2023. godine, u trajanju od 09-16 časova na Univerzitetu Donja Gorica. 

Na kraju kursa, svim polaznicima će biti dodijeljen sertifikat o uspješno završenom kursu. Organizacija događaja u potpunosti je finansirana od strane Centra izvrsnosti (FoodHub) Univerziteta Donja Gorica, zbog čega je kurs besplatan za sve učesnike.

Prijava za događaj vrši se elektronski, putem sljedećeg LINK-a.

Broj mjesta je ograničen. Rok za prijavu je 12. april 2023. godine do 17 časova.

U nastavku se nalazi dokument sa više informacija. 

Kancelarija

Univerzitet Donja Gorica

Oktoih 1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Pratite nas
© UDG 2020. All rights reserved.
made with by fleka