Zamjenik direktorice - jedan od govornika na internacionalnoj konferenciji "Innovabile - the 4.0 food factory for zero-waste supply chain"

Zamjenik direktorice -  jedan od govornika na internacionalnoj konferenciji "Innovabile - the 4.0 food factory for zero-waste supply chain"
VijestDatum:

Zamjenik direktorice Centra izvrsnosti (FoodHub), mr Giuseppe Paderni održao je predavanje na temu „Pametno i integrisano označavanje u prehrambenoj industriji: sledljivost i zaštita autentičnosti“, te predstavio neke od aktivnosti FoodHub-a, sa fokusom na rezultate i rad na projektima „TagItWine“ i „TRACEWINDU“.

“Innovabile- the 4.0 food factory for zero-waste supply chain” međunarodna je konferencija održana 22. oktobra u periodu od 09-20h, a koju je organizovao DiSAAA (Department of agricultural, food science of the University of Pisa - Odsjek za poljoprivredu i nauku o hrani Univerziteta u Pizi). Ova konferencija imala je za cilj da rezimira stanje i trendove za unapređenje održivostilanca snabdijevanja hranom. Upotreba senzora za kontrolu kvaliteta hrane, identitet brenda, kreiranje pasoša proizvoda za očuvanje autentičnosti i nova hrana, samo su neka od pitanja o kojima se raspravljalo tokom konferencije.


Kancelarija

Univerzitet Donja Gorica

Oktoih 1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Pratite nas
© UDG 2020. All rights reserved.
made with by fleka